Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hör svalungens röst i mitt bröst


Lycka

Lycka min lycka,
jag hör svalungens röst
i mitt bröst!
Smycka, vill smycka,
allting som lever av törst.
Allt mot mig ler, som i vårbäck jag ser..
Berg, ack jag ber!
ge mig mer!
ge mig mer,
ge mig mer!
Lycka min lycka,
såsom svalungens röst i mitt bröst.




Fri vers av Jaramald VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-26 19:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Men gud vilken underbar dikt!!!den känns som en sån där som bara kom..om jag nu uttrycker mig rätt...härligt flyt och ja den är suveränt fin!!!!
2009-06-26

  Lyckohäxan Enediel
Svalungar har ett alldeles ljuvligt läte...vilken lycka att få höra det i sitt bröst :)
Väldigt fin liten text det här...gladig liksom :)
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP