Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrt.

Jag sitter här som vanligt
som brukligt
och jag kan inte gråta

Jag försöker ibland
men det är som förgjort
vart tog de vägen?

Barndomens stora underbara diamanter
rättfärdiga och ärliga
framtvingade och utfarande
trotsigt tvärtomigt fastmaninteville?

Här sitter jag med mitt vuxenvin
och min vuxenmin
och är helt torr i ögonen
fast hela kroppen gråter.




Fri vers av åkeojag
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag