Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De behövde inget veta

 

en enda

glädje

 

mina närmaste

min stora kärlek

behövde aldrig

få veta det som

 

jag själv

helst också skulle sluppit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 08:54



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stor kärlek i dina ord. Att kunna se bortom egen smärta.se ljuset i någon annans skoning.
2009-06-28

  Gunilla VIP
Kanske ändå
att sanningen
till slut
befriar
även om vägen dit
är smärtsam
2009-06-27

  Sturesdotter
Vetskapen är förgörande

jag är ändå "glad" att jag vet
delar det jag kan med dig
2009-06-27

  * Ammi *
förstår dig, men ibland är det bättre att veta ..
kram
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP