Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7/10-05.


Skärsår


mitt liv är en bergochdalbana
och jag har höjdskräck

att fumla på varje steg
och jämt se sig om
fungerar inte i snöstorm
och 300 kilometer i timmen
eller 0

jag skär mig på vassa ord
och river upp gamla sår
för att aldrig läka fullt ut
och ni frågar varför jag blöder
när det är ni som skär

varje viskning
varje hårtest
tillhörande någon annan
är så vackert
och jag föraktar hur
sårbar jag är
som kan varje vers
till varje sång

jag känner hur magen spänns
när musiken stegrar

du kan inte orden
men jag kan läsa dem i dina ögon

jag önskar att du visste hur det är
att vara fast




Fri vers av Mina S
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-09-29 10:18



Bookmark and Share


    vilsen
välkommen, du ! berörd ända ut i fingertopparna av denhär texten. sitter och frýser av alla bilder som du målar upp framför mig ! sista meningen är perfekt, HÄRLIGT !!
2005-09-29

  Rachel Roth
välkommen till denna sajt...jag tycker din text är spännande, varje vers för sig och tillsammans...särskilt den som börjar med "varje viskning...och den sista
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Mina S
Mina S