Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15/4-05


(namnlös)


vi färdas åt olika håll
på olika tåg, mot olika mål
och någon längre bak i vagnen
nynnar på en melodi ingen av oss glömt
och jag undrar om du minns texten än

vi sa ju att vi alltid skulle älska varandra
nu sitter jag skumpandes med tiokronor
och ditt oraderade nummer i mobilen
undrande vad du lovat någon annan nu




Fri vers av Mina S
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-09-29 10:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar den här, inte minst för att jag har ett speciellt förhållande till tåg, men också för att den är underbart vemodig..
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mina S
Mina S