Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får man må så bra???


Mår så bra

Livet leker



allt känns underbart






Får man må så här bra???






Får man?????





Jo det får man !!!!!!!!!!!!




Varför?






För jag kan???!!!!


Nej!!!



FÖR JAG VILL!!!!!!!!!!!!!!!!




Övriga genrer av Glensan
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 23:24



Bookmark and Share


  sulimaa
UNDEBART!!! härligt frigörande !!!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan