Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svala lädersäten

 

Vår förhållande var som en taxi,

dyrt och snabbt


 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-27 23:54



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hur bra som helst ju, du kan få till de mest fyndiga korttexter. Men lädersäten - svala? De blir väl ofta varma och klibbiga,hehe?;-) Applåder:-)
2009-06-28

  Sturesdotter
bravo!
2009-06-28

  sulimaa
Men aj! hahahhahaa
2009-06-28

  Sanningsägaren VIP
Yes!
Klockren!
2009-06-28

  Anders Nordlander VIP
gillar denna korta text, man får en bild och ett budskap... gillar detta!!!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar