Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För allt vad vingarna bär

Flyg fritt, flyg högt.
Flyg, veckla ut dina vingar, låt dem bära dig, låt vinden föra dig upp, upp. Ovanför doftar drömmar. Flyg upp en bit, se allt, glöm allt, lämna det jordiska för ett litet tag.
Flyg i silver och guld, rita mig tecken med dina vingar. Flyg för allt dina känslor bär, flyg för en stund.
Flyg, vem vet vart detta bär hän. Flyg, vem har svaret i sin hand?
Flyg min vän på dina starka vingar, imorgon är det kanske för sent
Flyg om än du skälver inombords, flyg om än du räds

Flyg en gång, flyg för mig
jag väntar här på dig





Fri vers av prima donna
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna