Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15watt

 

 

När vi brottas med mörkret

är det en ljusning i sig självt




Fri vers av Popcorntankar
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-29 19:34



Bookmark and Share


  sulimaa
Meen så klokt...bokmärker!
2009-06-29

  etthjärtaäralltidrött
Jaaaa!
2009-06-29

  Sturesdotter
tror vi är släkt

eller var det
tänt..

?
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar