Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smältprocessen

Den stora

staden sover.


Ivern slår tillbaka

när

du faller mot marken

som smutsigt bly.


Lyktstoplar,

brofästen, uteserveringar

och

nyexaminerade

socionomer;

Alla

är koketta

nuförtiden.


Längre bort i tanken

finns mjölkbonden

och;

ett rådjur

korsar din väg.


På det grön-gula fältet

stämmer vi träff

när solen smälter ned

i jorden,

mycket längre bort;

då håller jag mina armar

runt dig.


Två ting blir ett.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-29 21:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Romantiskt och vackert.
2009-07-01

  Sturesdotter
fint möte
även mellan alla miljöer i texten!
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon