Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är ett rån

- det här är ett rån -


två skott

söker sig långt

upp

genom taket


söndertrasad isolering

på golvet

ett hjärta någon

trampar på

om och om

igen


undangömd

fingrar förlåtelsen

på den röda knappen


orörd blir min yta -

så stilla, när

du tror det är

kärnan

du ser


det här är ett rån och

dina ögon är ett avsågat hagelgevär




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-29 21:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Har du några drömmar
så hit med dom, hit med dom snabbt!
Det här är en hold-up!" (Ulf Lundell)
2009-07-01

  Sturesdotter
olika rån
detta var av det grymmaste slaget....
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon