Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynäsvägen tur och retur

Jag tycker om att vara
din chaufför

köra i solnedgången

bländas
av en kopparbumerang

som far genom
mitt sjätte sinne


Just då kan inget
ont hända dig

när världen är vår





Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-29 22:39



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2009-07-05

    resilient
som en ögonblicksbild. Glasklar, skarp.
2009-07-02

  Michaela Dutius
Så väl du beskriver känslan av att vi skyddas av kärleken- inget ont kan hända oss .....
2009-06-30

  Per Rydberg
Den här dikten är så fylld av sommarstämning. Jag nås direkt av stämningen och bara njuter!
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth