Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barfota i gräset, underbart


BARFOTA I GRÄSET

Med vattenkannan, fylld med vatten
går jag ut genom altandörren

Mina skor har jag lämnat inne
barfota går jag ut i gräset, för
att vattna blommorna i min alldeles
egna rabatt med blommor

Barfota i gräset, direkt innifrån
och ut, vilken lycka, det här har
jag väntat på länge, nu har det
äntligen blivit verklighet



anits 29 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-30 00:03



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag anar känslan av att gå barfota i gräset .....
2009-07-07

  Bibbi VIP
Underbara dröm och verklighet.
2009-07-02

  Maria T
Barfota i daggvått gräs
ger barndomsminnen
2009-07-01

    sajo
Ja att kunna gå ut barfota är en speciell känsla.

Barfota utan strumpor och skor blir jag att nynna på då jag läser
din text. Applåder.
2009-06-30

    Madeleine Ågren (Maduska)
Du förmedlar verkligen barfotakänslan och din glädje. Tack och grattis!
2009-06-30

  Lars Hedlin
Underbart.....
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP