Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...men det går inte att gömma sig


Som tagen

från en verklighet

och lämnad ensam i en annan


saknas illusionen

som dolde varat...




Fri vers av livsdans
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-30 11:37



Bookmark and Share


  micke marin
himla fiffigt skrivet! lite Matrix över det hela... det blåa eller det röda pillret ;)
2009-07-01

  Vind
Vi är nog alla där ibland och irrar...
Fin "funderare", även rent lyriskt.
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans