Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

us and them


Ljudet av helvetet väcker sanningen ,
destruerar tiden,

mördar för satan din heder,
sieg heil sade mannen i affären,

svarade du?
eller sköt du skallen av den dumme fan,

tolererar ej våld,
men dumhet lyfter de fega genom tystnad till skyarna,

vill se kärlek i de mord vi begått,
det finns bara blod i dem,

lämnade livlösa jävla kadaver,

bortom all räddning,
i dont need this fucking world,

im lookin forward to death,
se skyar,

röda utav sanningens blod,
rinner nedför tiden,

vi möts i dagen bortom tysnaden min älskade,

där finns det inga hemligheter,

och rädslan kastar vi åt helvete




Fri vers av peter markurth
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-30 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth