Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i morgon sitter jag inte här, då finns jag i mitt nya


SISTA NATTEN

Det här kanske är min sista kväll och natt
i den här lägenheten

Jag har fått order att ta det lugnt i morgon
så jag orkar den sista biten, nu när jag snart är i mål

Allt känns så overkligt just nu, nu har jag snart
kämpat och slitit färdigt

Det har varit en lång resa, men det är värt allt
slit och släp

Jag hoppas jag kan sova i natt, kan släppa alla
tankar, koppla av, känna framtidstro och livslust

Det kommer i morgon kväll, att kännas ovant
och spännande, den första natten, nya ljud, allt
det nya, jag längtar



anits 30 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-30 23:07



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Allt gott och lycka till .....
2009-07-07

  Bibbi VIP
Önskar Dig allt gott inför detta vägskäl!
2009-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Skönt att det inte känns vemodigt.

Supercool bild!
2009-07-01

  Lars Hedlin
Nya färder och nya äventyr...Lycka till min vän!..kram
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP