Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu går snart sista flyttlasset


SNART ÄR JAG I MÅL

Jag sitter här mina sista timmar i den här
lägenheten, snart kommer dom som ska
hjälpa mig, med det allra sista och tunga

Det ekar i lägenheten, det är nästan
tomt nu, allt jag packat idag står i hallen

Jag sitter här och tänker, om jag ska åka iväg
med det jag orkar, tänker vila en stund först

Jag ber att det inte ska regna i eftermiddag
och kväll, det har regnat lite grann och åskan
har mullrat

Efter det att jag vilat en stund, ska jag äta
lite, vill orka hela vägen nu, när jag snart
har nått mitt mål

Så nu blir jag borta från poeterna några
dagar, men när jag är tillbaka, har säkert
mycket att skriva och berätta för er, som
läser det jag skriver

Så jag tar farväl för några dagar, och
hoppas komma tillbaka med nya krafter
och mycket glädje inom mig

Så ha det gott, och ta hand om er mina
fina vänner här på poeterna



anits 1 juli 2009





Fri vers av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-01 13:59



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Lycka till nu och VÄLKOMMEN TILLBAKA!

KRAM!
2009-07-07

  Sladjana Zubcevic
Lycka till med flytt och alltihop vännen min!
2009-07-07

  Bibbi VIP
Skriver under på Maria T.
2009-07-02

    Madeleine Ågren (Maduska)
Ajö på en stund - och lycka till med flytt och alltihop!
2009-07-02

    sajo
Väntar redan på att få höra av dig om hur det går i din nya lägenhet.

Kommer att sakna dig här i huset. Ta väl hand om dig och njut av allt det nya.
2009-07-02

  Elaine.S VIP
Nu har du bytt till något bättre...önskar dig allt gott där
2009-07-02

  Fånga dagen
Fint och underbar att få börja om på ny kula du har kämpat hårt för det här
kram ak
2009-07-02

  Maria T
Jag väntar på att få läsa om
nya äventyr.
Allt gott önskar jag
2009-07-01

  aol
du är så välkommen tillbaka min vän sköt om dej
2009-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Vi ses och hörs!
Lycka till med allt!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP