Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalkan efter sommarregnet

Efter gårdagens hetta
ett stilla sommarregn


sommaren efter

tänker på dig
varje gång jag
gör två koppar te
på samma tepåse

hör din protest
minns din förklaring
om ämnens skilda
flyktighet

tanken gör inte ont
jag ler odygdigt
innåtvänt förtjust
ett hemligt trots


ännu inte redo
för nya äventyr
längtar inte glömska
minns med värme
utan hettan från ifjol


ett stilla sommarregn
har svalkat mitt hjärta




Fri vers av desperado
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-01 14:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Oerhört vackert och varmt och mjukt!!!Du fångar stunden och känslan superbt!!!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado