Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

I min dröm ser jag en buss
en buss som kör på en väg som aldrig tar slut
en väg som aldrig svänger

På bussen sitter ett par
ett par som älskar varandra
och hon sover på hans axel

Det är tyst
trots att bussen är full
hörs ingenting
förutom
vägens och bussens
sus

Han pussar hennes panna
smeker hennes kind
tittar ut genom fönsterrutan

Hon vaknar till och vänder upp huvudet mot hans
han vänder sig mot henne
ler
och de pussas
hon kurar ihop sig mer
och somnar om

kameran zoomar ut från paret
kameran zoomar ut från bussen

och bussen fortsätter mot
evigheten




Fri vers av Spontan
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 22:26



Bookmark and Share


  Feminaz
Så fin:-)
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Spontan