Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens svarthet

-

Död faller i svarta flingor över min syn

Bilder av Amsterdam flashar förbi

Jag lindar ett varv kring min hals



"Jag har inte vart singel på flera år, jag behöver det"

Är det därför du slingrar dig kring....

Jag lindar ett varv kring min hals



Jag hoppas ditt white-trash liv blir bra

Villa Volvo Vovve, tre ungar och piller

Jag lindar ett varv kring min hals



Jag är glad att du börjat röka igen

OM vi har tur kan ni få ligga, i en grav tillsammans

Jag lindar ett varv kring min hals




Och hoppar

Vaknar upp av att halsen svider

Det var tydligen inte en snara jag byggde, utan en skål i ditt och hans minne!





Fri vers av Sergej
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej