Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekstankbank

tycker så mycket om dig, ibland gör du det svårt
svårt för mig att förstå, svårt för mig att orka

låt mig få må dåligt, på ett dåligt sätt likaså på mitt sätt
låt mig få finna tillbaka till din famn, förlåt mig

du har ju stannat trots mina brister trots mitt andra jag

stanna då när vinden blåser hårt
stanna då när stormen kommer

för du har klarat av åskan och blixten
och alltid det efterkommande regnet
och alltid dyker solen fram..

jag är elden du är lågan och om vi förbiser regnet åskan och stormen kanske vi kan klara allt?




Övriga genrer av Nack
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-09-30 02:19



Bookmark and Share


  Tobias Hedlund
Inte behöver väl väder och vind urskuldas?

Väderlek och kärlek stark
väver vindar över jordens mark
frögrund, väx, frodas här

där vår själ vindlar samman
i törstflod och evig längtan.
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack