Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sjön

Den ljumma vinden leker i ditt hår
solens strålar glittrar i dina gröna ögon
Jag håller din mjuka lena hand i min
det är värme i luften man hör fåglars sång

Vi ser på varandra, ögonblicket är magiskt
jag kramar dina hand lite hårdare du ler mot mej
vi går stigen emot sjön, vi måste släppa våra
händer när stigen blir för smal och slingrig

Väl framme vid skön kramar vi varandra hårt
vi badar nakna smeker och leker i vattnet
solen går sakta ner när vi går tillbaka genom skogen
då känns det som det bara finns........



..........vi två..............



.....i hela världen..........




Övriga genrer av Glensan
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-02 20:25



Bookmark and Share


  Sturesdotter
stillsamma känslor i harmoni
2009-07-07

  Junitvillingen
Mjukt & romantiskt så det förslår, så ljuvligt formulerad dikt med vacker bild som matchar texten perfekt! Wow!
2009-07-06

  sulimaa
Men åhhh så härlig text...så fin ...romantisk och kärleksfull...gröna ögon är vackra dom :)
2009-07-05

  aol
underbart nära mellan två själar så bra fångat
2009-07-05

    ej medlem längre
Fint detta ,säger en gammal romantiker som får vara nöjd om han kan ta sig till sjön utan rullator; )
2009-07-04

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt romantiskt förmedlad känsla
2009-07-04

  Fånga dagen
Så vackert och längtansfullt och romantiskt du skriver det är lätt att drömma med i texten
mvh ak
2009-07-03

  En strimma av guld
Vacker beskrivning där känslan finns av stark kärlek. Fint skrivet och med sån harmoni.
2009-07-03

    ej medlem längre
Underbar text....
2009-07-02

  Suzy med punkterna
Skön känsla som förstärks av den vackra bilden.
Förtjusande!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan