Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärde delen av Du sa du ville dö. Lite muntrare, i uppklaring och i ljuset. Fortfarande efter sanning och jag är fortfarande nybörjare.


Midsommar

Midsommar är här
Tiden går fort
Du börjar bli bra
Din gnista är tillbaka
Gud va jag vill ha dig
När vi går där på stranden
Och du dansar runt i vågorna barfota
I din tunna blåa klänning
Och röda lockar
Jag vet att havet är den bästa platsen i vårt land för dig
Det är därför vi är här
Ditt skratt ekar över vattnet framför oss
Gud va jag vill ha dig
När du ser så där på mig
Som att du älskar dig och livet igen
Jag lägger dig på sanden
Vattnet rinner under oss och din klänning klistrar sig på kroppen
När våra läppar möts
Och du drar dina fingrar nedför min rygg
Vattnet är ljummet, det är kväll
Vi slutar att kyssas, du ser i mina ögon och säger
Tack för du inte gav upp mig
Sen går du ut i vattnet, leende och med solnedgången bakom dig
Du är min första kärlek
Och du kommer alltid att ha en speciell plats i mig
Vad som än händer med dig




Fri vers av LizetteJ
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-02 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizetteJ
LizetteJ