Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en massa jag snott ihop, korta och med ganska få ord. Min stolthet säger ifrån att publicera dom egentligen, eftersom jag inte har en aning om hur det borde vara. Men de kommer ifrån hjärtat, och det är väl huvudsaken?


Omsluten av dimma

På morgonen när dimman rullar in
Finns bara vi två
Sittandes i gräset
Bland dagg och sorg
Ser varandra i ögonen
För en sista gång
En fågel låter ifrån trädet över oss
Där vi satt
Och du sa
Du och jag
Är inte vi längre
Och du gick iväg
Lämnade mig sittandes kvar
I daggen och dimman
Som omfamnat min kropp
Likt en iskall famn helt utan hopp




Fri vers av LizetteJ
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-03 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizetteJ
LizetteJ