Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny ihop snodd. Mina texter blir ganska dystra, men tycker själv de är ganska vackra. De är iallafall skrivna med starka känslor.


Regn som slår

När regnet slår
Likt stenarna vi kastade i sjön
Likt orden vi sa
Till varann de dagarna
Utan glädje
Att försöka bygga
Med klossar utan fäste
Är som att bada i eld
Eller älska utan lust
På verandan igen
Utan hopp för framtiden
Men med något som håller oss kvar
I dessa dagar ändå
Vi har ärr av detta
Som kommer att stanna kvar ett tag
Likt det hårda regnet som slår
Här utanför
Och färgar marken svart
Precis som denna natt




Fri vers av LizetteJ
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-03 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizetteJ
LizetteJ