Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett knippe kärlek...


Väcker morgon i
tidig otta
smakar choklad
med dig
borstar flour
på vita bitar
kammar hår
och ser på dig

du är allt för mig

möter dag
av solen kladdig
tar ett bad
att svalkas i
lagar mat
till allas magar
tar till salt och ett
knippe av dig

jag behöver dig

går mot kväll
med minne av
dagen
tar med dig
och ingen bok
älskar dig i möte
med natten...
släcker mig
med en doft
av dig

jag älskar dig.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-03 08:23



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är en varm text som sakta smyger sig på den som läser den så

gärna och innerlig
2010-01-17

  SeXara
Känslosamt och vackert! Tyckte om den här mycket
2009-08-30

  Karin E
Jättevacker! Underbart budskap :)
2009-07-24

  Danne
Vacker.
2009-07-15

  Eaglemountains VIP
Underbar kärleksförklaring .....
2009-07-07

  issac.a.m
så vackert..
2009-07-05

    ej medlem längre
Härligt
nära
den andre -
och dig
2009-07-05

    ej medlem längre
magnifikt
så berörande
så vackert (:
2009-07-05

  peter markurth
mk fint
2009-07-05

    ej medlem längre
otroligt vacker. och jag gillar också rytmen som du äger dikten igenom.
2009-07-03

  Suzy med punkterna
Speciellt vackert
2009-07-03

  Glensan
Stor kärlek
vacker fin text
Fantastisk inramning
2009-07-03

  Teresia Ridell
Fint vävt av vardag o varmaste kärlek..!
2009-07-03

    prima donna
underbart skrivet!
2009-07-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det med
kärleken den
slår och slår
och kommer igen!
Så vackert Du
skrivit om den
Kära Vän!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin