Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester?

Snart åker vi,
tillsammans åker vi

långt långt bort,
ifrån arbete och stress

vi åker mot varmare breddgrader
mot sol och semester

det skall bli så roligt
så underbart och så skönt

men det är väl egentligen inte
för att det är semester

det är för att vi åker bort,
från allt, och vi gör det tillsammans

<3




Fri vers av Maddepaddan
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-03 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddepaddan
Maddepaddan