Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt älskare, förälder, vän ,kollega, son och bror

 

Jag förbikopplade mina krav på mig själv

och kände mig rätt mänsklig




Fri vers av Popcorntankar
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-03 21:37



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Hmm, det var väl skönt? ;-D
Gillar stort! Förlåt, mycket... äh, vad fan - du fattar nog! I alla fall inte litet... ;-)
2009-07-05

  sulimaa
Härligt ...vi är alla små och mänskliga bara vi vågar visa det...
2009-07-04

  Sturesdotter
Mänsklig
som bara du kan vara....
2009-07-03

  etthjärtaäralltidrött
fortsätt så!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar