Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste du?

-


Visste du att när solen stiger upp på morgonen,
så torkar den tårar från min kind

När världens vassa kanter skär in i mitt kött
Ser jag ibland hur det såg ut

Visste du att när det gör som mest ont,
så ser jag ingenting

När de svarta molnen sprider ut sig över min fantasi
Ser jag mig själv stå på knä, väntandes på blixtarna

Visste du att när vinden kastar skuggor,
faller jag ensam.




Fri vers av Sergej
Läst 581 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-04 00:21



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Oändligt berörande .. jag känner känslan .. och känner igen ...
2011-05-03

  Frökenfanny
du skriver otroligt bra och beskrivande !
2010-12-24

  kråkan VIP
superfin! Tack
2010-02-23

  malin...
"Visste du att när det gör som mest ont,
så ser jag ingenting"
Fint, stark och tungt. Tycker om!
2010-02-19

  peter markurth
bra , meed kanonslut
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej