Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
passera, utan att passera gå


Tillslut blir allt som färgglad frukt

 

Som en gåva
sa en något gåtfull gud
lik herre och gav
sin nästa tidlös-
het-er jag och mest av allt
är slutscen död
likt hundratal
av 80-tals
neonpingvin
med snäv kostym
en allt för alltid
garanti
att ständigt tråka ut sig själv
gav tal om ryggslut
utan driv
med kliv
från kaos åkeri
ett allt av evigt
saknar slut
tillslut så doftar allt som doftar apelsin

 




Övriga genrer av Tobias Nilzon
Läst 385 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-04 01:26



Bookmark and Share


  dead_prez
Jag tycker att det fragmentariska intrycket gagnar den underbar helhetskänslan, du har ett språk som jag länge funderat över. Vilka förfittare påminner det mig om? Det är många, och alla är de nästan lika bra som du...
2009-07-06

  Mr Lindemann VIP
Doftande likt en nyslagen aprikoslund i Fariensi, slår denna texten in i kärnan inom mig och vill stanna där så

Mne kanske lite fragmentarisk?
2009-07-04

  peter markurth
detta är mycket välgenomtänkt, anser att det är bra, det är säreget, gillar den mycket.
2009-07-04

    hari lee
Infallsrik
dekonstruktion
gillas skarpt
i detta läger
&
hög syrahalt
visst
men känner snarare
smaken av en
sval cointreau
i det här
2009-07-04

  LenaJohansson VIP
tänker på tunnelbanan av någon anledning....det luktar människa+fruktsötma=lite halvunket, men bara en liten doft då och då....
allt som berör är bra för mig.
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon