Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något så trivialt

 

duschat av mig

nattens fasor

borststat bort

beläggningar

av nattens skräckfärder

 

så kan jag torka mig ute

i morgonsolen

och känna mig

som en människa

en liten stund




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-04 07:48



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
I ett nu trivialt kanhända men störst av allt
2009-07-04

  walborg
Underbart! Kroppen mår bra - då mår själen också bra och hjälper till.
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP