Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är den


Min första Haiku

Jag känner salt på kinderna
Tårar av kärlek
Jag går nu




Fri vers av Tommy Nordin
Läst 506 gånger
Publicerad 2004-06-13 17:11



Bookmark and Share


  Serafisk
Den följer visserligen inte 5-7-5 stavelse-regeln, men är dock bra ändå -_^
2005-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Nordin
Tommy Nordin