Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en stöttande kurator utan förutfattade meningar om mig
i din uppriktrighet fick hon igång mitt inre - på gott och ont



Hur kom vi in på det nu

 

men men men men

skulle vi inte tala om mitt liv

det som pågår NU

 

förvirrad inser jag ju

att det förra hör ihop

med mitt nuvarande

 

och när mamma kom fram

av det inte idealmamman

utan den som hade gjort ont

 

jag vände alltid andra kinden till

skulle vara snäll mot den som

hade skänkt mig livet

 

nu såg jag hennes

häxlika skräckspridning

men likafullt är hon förlåten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 02:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
du vågar se...
inte alla som gör det
2009-07-06

  Gunnar Norrman
Det är alltid smärtsamt, att skrapa av fernissan på den idealbild av den alltid goda och välmenande förälder, som vi gärna vill ha med oss i livet. Läs "Inte som hon" av Lotta Thorsén. Den boken glömmer jag aldrig!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP