Akrylbild och foto: Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild och foto: Ulla T




Hopp

 

HOPPET

finns ju inte

det där stora som vi

jämt säger att vi ska behålla

 

men det kan finnas

lite hopp om en framtid

som det går att leva i

ett tag till

 

jag lever i en dröm

om en tillvaro utan öken

och får vara glad om den

går att förverkliga

 

kraven på livet

krymper med tiden

och önskningarna

blir färre men hetare




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-05 08:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
älskar din målning...

het...som kärlek i ena kanten
2009-07-06

  genni VIP
En del människor lever, i flera år, utan att faktiskt leva.....Ibland är det så att man hamnar i en situation som man inte valt och det är då man lever ut, till fullo.....Hoppas att ingen missförstår mina rader, men jag tror att du Ulla förstår vad jag menar.....Kram till Dig Ulla och Du fin bild med fina färgval, kram
2009-07-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag hoppas på det
allra bästa för Dig
där Du är nu på
livets stig!
2009-07-05

  etthjärtaäralltidrött
jag önskar för dig.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP