Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så vill man bara fortsätta att sova....det vill jag nu...


Älska dig igen

Huvudet känns ett par nummer för litet

för hjärnan idag

och någon glömde visst sitt sandpapper

i min mun inatt


Blåsan på hälen värker

och solen måste ha vaknat

på fel sida

alla pratar också ovanligt högt idag


Dammtussarna rullar runt

på golvet

och jag svettas här

under täcket


Det är någon slags såpa på tvn

den äter sig irriterande nog in i min hjärna

det värsta är

att jag inte orkar stänga av eländet


Nu ska jag sova en stund

börja om på nytt när jag vaknar

och älska dig

igen...









Övriga genrer av sulimaa
Läst 201 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-05 14:22



Bookmark and Share


  issac.a.m
Läser o njuter..
sista rader är helt underbara..
2009-07-05

  Suzy med punkterna
Spekulerar inte i orsaken;=) men huvudvärk är hemskt ...........jag hoppas du mår bra nu
2009-07-05

  Suzy med punkterna
Spekulerar inte i orsaken;=) men huvudvärk är hemskt ...........jag hoppas du mår bra nu
2009-07-05

  Carola Bouvin
Det kan ju vara att det ligger åska i luften som orsakar tungt huvud...hoppas du känner dig bättre nu!
2009-07-05

  etthjärtaäralltidrött
låter som migrän, fick nästan ont i huvudet av att läsa...
2009-07-05

  aol
en så härlig nära läsning du bjuder på bravo.
2009-07-05

  Glensan
Låter som bakrus
i mina öron, men vad
vet jag, somna du om
och vakna med ett leende
utan sandpapper för litet
huvud och fylld av kärlek
2009-07-05

  blaite
Tungt..
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa