Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbara ledighet...


Semesterkänslan

Nu har den där härligt, sköna ledighetskänslan infunnit sig i min kropp. Som jag har längtat efter den här semestern...i år känns den mer än nödvändig!
Ligger i min säng och lyssnar på underbar pianomusik som min närmsta granne bjuder på genom väggen.

Lagom seg och trött efter en underbart rolig utekväll med härliga vänner.
Ett glas gott vin blev det ...underhållning av en fantastisk man vid namn Rickardo ...underbar röst, en fantastisk karisma och helt galet rolig...
Tänk vad härligt det är med människor som på ett otvunget sätt bara sprudlar av livslust och energi...och som dessutom mer än gärna delar med sig till alla runt omkring.
Så tack alla underbara vänner och nya bekanta för att ni gav mig en sådan helskön start på min semester!

Tror jag fortsätter på den inslagna linjen och passar på att tacka alla fina skrivarvänner för att ni läser allt jag skriver ur mig. Kan inte vara lätt alla gånger haha...ni kämpar tappert med härliga kommentarer och respons.
Jag har haft en fantastisk tur som fått möta er alla i det här forumet...och jag tycker nog själv att jag utvecklat mitt skrivande sedan jag blev medlem...jag älskar att vara här på Poeter och läsa alla underbara berörande texter.
Jag tycker oxå att det är så skönt med alla varierande stilar och jag har lärt mig massor av er alla på olika sätt...så tack för det!!

Nu ska jag försöka att ta mig ur sängen ....och släpa mig till soffan hahahaha.
Det är semestersjukan som slagit till....ge det några dagar så är jag på benen igen, full av energi och lust att utforska livet!
Ha nu en trevlig semester alla ni lyckliga som oxå är lediga nu ...och mysiga dagar till alla er andra också ...

Såja ...nu ligger jag i soffan ..haha

Varm sommarkram till er alla!




Övriga genrer av sulimaa
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-05 18:58



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Tack för fina ord håller så väl med dig, på poeter vilar mycket värme och fullt av underhållande läsning. Ha nu en riktigt skön och avkopplande semester.
2009-07-06

  Glensan
Det är vi som skall vara tacksamma att
få ta del av ditt fina skapande.
2009-07-05

  Suzy med punkterna
Tack för din fina text vännen!
2009-07-05

  blaite
Tack för den hälsningen det var fint gjort..
2009-07-05

  flickan i spann
Livsgivande text!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa