Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXIII

att hålla i sig
inte låta fingrarna fara fladdra
längst ditt ben
din kind
din lugglinje
att hålla hjärta i styr och tänka
- för det bästa




Fri vers av räjtch
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-05 23:19



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
helt enkelt underbar!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

räjtch
räjtch