Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själakraft!

Något som berör mig
något som tar tag i mig

Själakraft

Rör i mitt innersta

ord nalkas
Själen svalkas

Himlen ser vad som är
och vad som komma skall

Ett rus genom hela kroppen
himmelskt stund




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 442 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-06 07:35



Bookmark and Share


  Aciom
berör och formar inret!
2009-07-08

  Roula O
ljuvliga rader..."själakraft" underbart poetat...
2009-07-06

  mare VIP
Bra rader........
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin