Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkbänken

Det svaga gatljuset som når våra kroppar,
speglar skuggor i nattens dunkla mörker
som två silluetter som dansar en kärleksdans

Värmen från din klara blick när du ser mej
djupt in i mina ögon räcker för att få mej i
ett euforisk, nästintill magiskt tillstånd

Tätt omslingrande står vi och värmer varandra
dina händer är kalla, jag ber dej värma dom på
mitt bröst, jag rycker lätt till när dom når sitt mål

Med dina händer varma, går vi vidare längs stadens
gator, stim och stoj hörs från alla håll och vrår
En man med cykel letar pantburkar i soptunnorna

Vi kommer fram till en parkbänk i utkanten av
en kyrka, vi sätter oss, vi sitter nära, så nära
du lägger dina ben över mina, vi ser på varandra

Orden har nu förlorat sitt värde, vi sitter bara
tysta och njuter av att våra kroppar är nära
Kyrkklockan slår två tiden rinner alldeles för fort

Vi skiljs från varandra, jag kysser dej lätt på din
panna, kramar dej hårt, sen går vi åt varsitt håll
och livet snurrar vidare i denna förunderliga värld

Kanske vi ses igen, kanske inte..... vem vet?




Övriga genrer av Glensan
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-07 01:52



Bookmark and Share


  Gunsan
ja det är verkligen en förunderlig värld ...
2009-07-12

    ej medlem längre
Mycket livsbejakande i detta möte,hoppas de ses igen!
2009-07-10

  Mr Lindemann VIP
Likt en mild svepande sommarbris en svag augustikväll når denna text in i folks medvetande varken de vill det eller inte
2009-07-08

  sulimaa
Åhh så vackert skrivet...jag riktigt kände känslan ...du målar med dina ord på ett fint nästan smeksamt sätt...
Du skriver så fint om ömhet...man blir lite rörd faktiskt....
2009-07-07

  Sturesdotter
Som en varm smekning tar jag till mig denna fina beskrivelse om ett vackert, nära möte

tack för vackra ord i harmoni
2009-07-07

  Junitvillingen
Underbar text med mycket känsla...och perfekt vald bild som talar sitt tydliga språk. Romantiskt, vackert, som en ljuvlig kärleksfilm:-)
Tjusigt poetat vännen!
2009-07-07

    ej medlem längre
Mycket fin text...
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan