Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
törners konditori, det regnar


Brustna hjärtan och sekreterarskvaller

dikterna trängs
mellan skolarbeten
och bortglömda anteckningar
Sal har bara tagit sig till Denver
väktaren skryter om sina fälgar
över ljummet kaffe
och en räkmacka
pengar
pengar
pengar
så fattigt
flickor med brustna hjärtan
och sekreterarskvaller
jag sitter ensam
vid ett bord för två
och känner mig viktig




Fri vers av Furious Stylez
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez