Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada Tax!

Hemkommen från mitt jobb
möts jag i dörren

Svansen den viftar, skuttar hit skuttar dit

Hej husse hemma Hej husse hemma

Tar upp dig i min famn ger dig en gosbusig kram

Glada älskade tax mysigt med nosen puffar, Husse kram Husse kram




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-07 21:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Känns igen
2009-07-11

  ~Hope~
Det här är en text som alla husdjursägare kan känna igen sig i.. så även jag =)
2009-07-08

  Catharina Edin VIP
Vad gulligt! Jag har också en liten vän i vår kaninflicka Lisa. Det är så roligt med husdjur.
2009-07-08

  Sturesdotter
husdjur, dessa varma varelser

och denna äkta kärlek man får, livet vore tomt utan djur!

(spec hund..)
2009-07-08

  Aciom
Älskvärd !
2009-07-08

    leelee
Fick hemlängtan till min hund som jag styvmoderligt lånat ut under 2 år. Alla promenader, alla joggingturer, hennes lycka när ungarna kommer...och alla fästningar...nä inte det. :-)
2009-07-07

  Junitvillingen
Min hund viftar alltid glatt på svansen när jag kommer hem...även när jag kommer från ett rum till ett annat...ett djurs kärlek är gränslös och så ÄKTA!! FIN text Lars:-)
2009-07-07

    prima donna
jamen så taxamt..pussa jycke från mig!
2009-07-07

  Lilla My* VIP
Älskar hundar**Så fiint välkomnande!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin