Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov i natt!

Otroliga drömfyllda nätter
allt kommer i tänkandes stunder

Vacker i nuet
känner doften i vinden

Nära lever allt i oss alla

Sov i natt

Dröm min skatt!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-08 06:01



Bookmark and Share


  beam72
Vackra drömfyllda nätter....
2009-07-11

  Junitvillingen
Åhh, så härligt ljuvlig!! Något att läsa varje kväll innan sömnen förhoppningsvis infinner sig...kanske får orden en att drömma riktigt vackert?;-)
2009-07-08

  Sturesdotter
en morgondikt som nog var ämnad till nattro
mjuk och fin

känns som om man ska läsa den lite viskande...
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin