Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner alltså lever jag...


Efter regn kommer sol

Det sägs att man kan skriva av sig smärta, det är det jag försöker på ett desperat sätt just nu, jag inviterar dig rakt in i min öppna smärta.
Det är livet som drar fram, har gjort mitt bästa här i nattens långa timmar.
Känner väl inte att den medicinen verkar riktigt ännu är jag rädd, men jag vet att det kommer. Ordens läkande kraft kommer att göra sitt fantastiska jobb med min smärta.

Känner mig vilse inför livets små och stora krumsprång, vilsen och med en känsla av otillräcklighet. Att inte vara den som kan läka och lindra ömmande hjärtan. Det smärtar mig mer än jag trodde var möjligt.

Jag är trots allt ändå glad att jag känner, jag känner alltså lever jag.
Smärta är aldrig roligt men det är i alla fall liv. Jag är hellre den öppna människa jag är och älskar, ger och känner, än att stänga mitt hjärta av rädsla för att bli sårad. Även om det resulterar i smärta ibland.
För om man inte känner så anser inte jag att man lever ....

Jag har så mycket att ge, otroligt mycket. Den dagen kommer, jag vet det, när allt faller på plats. Den dagen så får jag ge utan förbehåll.
Fram till dess fortsätter jag att leva i glädje och som nu, i smärta en stund.
Just nu är smärtan min nattliga kamrat.

Men efter regn kommer sol och imorgon är en ny dag!




Övriga genrer av sulimaa
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-08 12:32



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tänker på en översatt Dylanlåt..............om idag inte var en ändlös landsväg och inatt en vild och krokig stig..........om imorgon inte kändes så oändlig då är ensamhet ett ord som inte finns..........
2009-07-10

  Ronny Berk
en välskriven text som förmedlar smärtors och otillräcklighets känslor, men mellan raderna skymtar lycklig framtids förhoppningar
2009-07-10

  Glensan
Imorgon är en annan dag,
första dagen i fortsättningen
på ens (ny) liv
2009-07-09

  Carola Bouvin
Vist är det så, så länge vi känner så lever vi, och hellre känna rädsla sorg och smärta än att inget känna alls och som du säger efter regn så brukar ju solen titta fram. Din text tog en plats i mitt hjärta så väl känner jag igen mig i den.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa