Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappat XXII

 

Problems cannot be solved by the same level of thinking that created them

Albert Einstein

 

 




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
yes yes yes!! more thinking levels to the people! :-)
2009-07-10

  rebecca d VIP
djup!
2009-07-08

  Fredrik P. VIP
ovanligt begåvad
tanke från en
högst kreativ
person. tack.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet