Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom precis när jag flyttat, mötte en vän från en tid för länge sedan


TÄNK PÅ MIG

Tänk på mig, ikväll när du går din
kvällspromenad när allt är tyst, stilla
och lugnt

Tänk på mig, som sitter här längtar
till en vän,till närhet, ömhet och tillit

Tänk på mig, när du sitter ensam, när
ingen finns nära

Tänk på mig, som längtar efter att höra
en röst, en röst som säger, vill du följa
mig på en vandring i naturen

Tänk på mig, du vet var jag finns, lytf luren,
slå en signal, så följer jag dig gärna, på en
underbar härlig vandring, i vår vackra natur


anits 8 juli 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-08 13:13



Bookmark and Share


  aol
ett budskap tillalla människor låt ingen vara ensam
vackert länktande fin poesi
2009-07-09

  Ronny Berk
väl förda tankar efter mötet med medmänniskan, budskapets upprepning förhöjer textens kraft och styrka...ja...
2009-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Kommer ofta på mig själv med att önska att någon skulle ringa och be mig komma med på det ena eller det andra.
Själv vågar jag inte ty då tror jag alltid att folk skall tycka att jag tränger mig på. Men tar någon annan initiativet får ju vederbörande så att säga skylla sig själv...
2009-07-08

  Christine Sabel
Tänker på dig...önskar dig det bästa
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP