Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var eviga dag

himmelen är densamma.


hinder på vägen


i förbifarten

hör jag ingenting


ingenting

når runt

tidens vrist


det som var

har sedan länge

vandrat vid min sida


det är du och himmelen

som är densamma

dag ut

och dag

in




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 16:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Döden säger så i "Sjunde Inseglet": "Jag har sedan länge vandrat vid sin sida..."
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon