Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en nyfunnen underbar syster....tough of an angel...Anitha min vackra vän över tangenterna...


Mitt hjärta fnittrar Anitha

Ömsint och varm

vacker som en ängel

insida värdefullare

ändå


Du hittade tonen

den varma

i mitt hjärta

jag hittade din

vi fann varandra


Då och då i livet

så knyts ett litet band

våra själsband bundits samman

min själ intill din själ


Med dig min vän

jag känner mig hemma

här och nu

vi pratar samma språk

tillsammans

jag och du


Så lika våra liv

i mångt och mycket

kära du

vi klurar nu tillsammans

på livet vi lever

här och nu


När du berättar din historia

så berättar du min

vill du ska veta

Anitha fina vän

mitt hjärta fnittrar

med dig...





Är så innerligt glad att jag funnit dig min fina vän bland änglar...

När helst du behöver så finns jag här för dig...


Varmaste kramarna / Sussi




Övriga genrer av sulimaa
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-09 01:25



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart skrivet till din vän........
2009-07-13

  aol
ett så underbart möte blir så rörd i mitt hjärta
2009-07-12

  Suzy med punkterna
Tå underbara kvinnor..............kan bara bli en speciell vänskap då:=)
2009-07-10

  Junitvillingen
Men ååååhhhhh.........jag blir nästan stum ju!! Är verkligen inte bortskämd med att få så här ljuvliga "kärleksförklaringar" på allmän plats, hihi...Är så tagen att jag knappt finner ord. Du är underbar min vän, jag läser, njuter - och fattar ingenting!! SÅ vackra ord...är jag verkligen värd dem? Men wow, du har precis "gjort min dag" ännu ljusare. TACK!!! Och du - så gott det är att bådas våra hjärtan fnittrar detsamma - för precis det du skriver - det känner jag för dig du vackra fina vän. Mmmm, kraaaaaaaam;-))
2009-07-09

  Glensan
Underbart när såna här möten sker,
jag bara vill gratulerar, ta vara på
vänskapen, den växer inte på träd
2009-07-09

  blaite
Ni e fina mot varann..vackert
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa