Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultron i sommarsol!

Värmande strandkant, hon berör

Solnedgång, jag bejakar lekfullt gudomlig evighet

Bakom rosenröd skogsdunge
närheten berör lyrisk och intimt

Genomgoda söta, som nyplockade smultron

Snart viskar nakna omslutna kyssar....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 604 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-09 08:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2009-07-11

  mare VIP
Varm vacker dikt......
2009-07-09

  Sturesdotter
nakna omslutna kyssar
o smultron

det kallar jag sommar!
2009-07-09

  Teresia Ridell
Vackert, sensuellt, fullt av kärlek, ömhet o lust. Njuter av att läsa !!!
2009-07-09

  Junitvillingen
Helt klart en av dina bästa!! Vackert sinnligt, så intimt nära och bara sååå ljuvligt. Bokmärker på direkten! TACK för härlig morgonläsning:-)
2009-07-09

    leelee
Vacker, väldigt romantiskt och sensuell dikt. Fin!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin