Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista färden!

Först in i världen
startar sista färden

Genom snårig terräng

Tiden tar sitt andetag
ger sig ut igen....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-09 20:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet.......
2009-07-10

  Sturesdotter
sannerligen sann text
2009-07-10

    leelee
Blandar mina känslor...oerhört vackert...och kan inte sätta fingret på vad det är som är så fint... :-)
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin