Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon i nuet!

Inget är givet
orsak och verkan

Känsla inom
kärlek och drama

Åtrå och lust
svettas i takt

Glad och ivrig
allt som är du
allt som är jag

Tänkandes och drömmandes
kännande ,dag som natt

Kom känn livet en stund....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-09 20:19



Bookmark and Share


  beam72
vackert som musik
2009-07-11

  mare VIP
Vackert skrivet.........
2009-07-10

  Sturesdotter
närhet som pulserar
2009-07-10

  Junitvillingen
Så mysigt poetat! Sådana ekon lockar så klart..;-) Men varför känna livet bara en stund? När man kan få känna det mer än så? Applåder för en fin dikt:-)
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin